Mooie fotolocaties in Groningen

fotolocatie groningen

Mooie fotolocaties in Groningen

Als trouwfotograaf houd ik van mooie locaties voor een het fotograferen van de fotoshoot. Daarom deel ik vandaag een aantal van mijn favoriete fotolocaties in de provincie Groningen.
Of je nu op zoek bent naar een mooie locatie buiten of binnen, Groningen heeft genoeg mooie locaties om uit te kiezen! Op zoek naar meer mooie fotolocaties? Klik hier voor mijn favoriete locaties in Friesland

Het Stadspark in Groningen als fotolocatie

Een geliefde fotolocatie is natuurlijk het Stadspark in Groningen zelf! Het ligt centraal je hebt er mooie paden en natuurlijk veel groene natuur.
Een mooie plek voor een fotoshoot en deze locatie wordt dan ook vaak gebruikt door bruidsparen.
fotolocatie groningen

De Hortus Haren in Groningen

De Hortus Haren is een superleuke fotolocatie. Het is vlak bij de stad Groningen, het is heel divers en het heeft plekken die overdekt of gedeeltelijk overdekt zijn. Ideaal voor wanneer er even een regenbui langskomt waaien, zo hebben ze bijvoorbeeld een mooie grote kas! Bij de hortus in Haren heb je diverse botanische tuinen waaruit je kunt kiezen. Je bent daar zo een hele middag kwijt als je alle mooie plekjes wilt zien. Niet alleen leuk voor een fotoshoot maar ook een mooie locatie om gewoon eens met je gezin doorheen te wandelen.

fotolocatie groningen
fotolocatie groningen

De Heemtuin Muntendam (Oost-Groningen)

In Oost Groningen bevindt zich de Heemtuin Muntendam, een mooi natuurpark tussen de Veenen. Een iets minder bekende locatie maar daarom niet minder mooi! In de zomer staat alles prachtig in bloei en hebben ze ook een veld vol mooie zonnebloemen. Mocht je in die buurt op zoek zijn naar een mooie fotolocatie dan is dit zeker een aanrader!

fotolocatie groningen

Oude Fabriek in Groningen als fotolocatie

In Groningen heb je twee fabrieken die regelmatig gebruikt worden als fotolocatie, namelijk de Suikerfabriek in de stad Groningen en de strokartonfabriek in Scheemda. Niet gek, want het zijn beide prachtige leegstaande gebouwen met veel lichtinval en daarom dus ideaal als fotolocatie. Vooral bij bruidsparen zijn deze locaties populair als slecht weer locatie. Goed om te weten, voor beide locatie wordt een geldbedrag gevraagd wanneer je deze wilt afhuren voor een fotoshoot. Informeer dus even van te voren of je er terecht kunt en wat de kosten zijn.

fotolocatie groningen

fotolocatie groningen

Trouwfotograaf

Mijn naam is Heleen en ik ben al meer dan 6 jaar actief als trouwfotograaf. Benieuwd naar mijn werk? Klik hier of volg mij op Instagram @imperfectmoments.nl

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Contact

Heleen Jacobse
heleen@imperfectmoments.nl

Whatsapp: 0621650525

Bruidsfotografie Friesland, Groningen, Drenthe en omgeving Zwolle