Trouwfotograaf Drenthe: voor de echte momenten

Puur, ongedwongen en spontane trouwfotografie

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
Heleen is een opgewekte en ontspannen fotograaf, met oog voor details. Ze stelde ons tijdens de fotoshoot heel erg op ons gemak, dat is super fijn. Vooral ook met veel humor en meedenken hebben wij dankzij Heleen echt een top dag gehad. Ze heeft prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft.
Het was een verassing om het album te mogen ontvangen. De foto's komen er super mooi in uit. Deze fotografe is zeer aan te raden!

Angela & Gert-Jan
lieve woorden
trouwfotograaf drenthe

Over Mij | trouwfotograaf Drenthe

Ik ben Heleen Jacobse en al sinds 2014 actief als trouwfotograaf in onder meer Drenthe, Groningen en Friesland . Voor mij draait het allemaal om het fotograferen van sfeer, connectie en emoties. Foto's die jullie verhaal vertellen in pure en tijdloze beelden. Ik wil dat je door je foto's bladert en het plezier en de liefde van die dag weer kunt voelen en bovenal, dat je jezelf, je familie en je vrienden in de foto's herkent. Lekker ontspannen en genietend van deze bijzondere dag!

trouwfotograaf drenthe
Mijn Stijl

Mijn werkwijze | trouwfotograaf Drenthe

Mijn werk bestaat uit een combinatie van sfeerbeelden, details en de leuke spontane momenten die op zo'n dag ontstaan. Ik regisseer niet maar fotografeer wat er om mij heen gebeurt. Leuke onderonsjes tussen de gasten, mooie stylingdetails van de dag en natuurlijk jullie als bruidspaar! Bij de fotoshoot zal ik jullie begeleiden zodat jullie ook bij dat onderdeel op jullie gemak zijn.

Zie mij maar als een extra gast op jullie bruiloft die alle momenten voor jullie vastlegt!

Mijn Stijl | trouwfotograaf Drenthe

Mijn stijl is natuurlijk, warm, helder en kleurrijk en komt prachtig tot zijn recht bij bruiloften in de lente en zomer die (grotendeels) buiten plaatsvinden. Ik laat zien hoe het écht was.

Review Bruidspaar

Wauw de foto's zijn echt prachtig! We hebben de dag zo helemaal opnieuw beleefd.Heel veel details die je gefotografeerd hebt, heb ik op de dag zelf niet eens (goed) gezien. Zo leuk om dat nu zo mooi terug te kunnen zien. Veel spontane foto’s ook, die zijn ook zo leuk!
We zijn er heel erg blij mee! Veel gasten van de bruiloft hebben het nog over je, dat je zo fijn aanwezig was. Complimenten!

 

Wat Krijgen we?

trouwfotograaf friesland

EEn ervaren trouwfotograaf

Elke bruiloft is uniek en geef ik mijn volle aandacht. Niet alleen op de dag zelf maar ook bij het selecteren en nabewerken van jullie mooie dag . Inmiddels mag ik mij al 8 jaar trouwfotograaf noemen en heb ik al vele lieve bruidsparen voor mijn lens gehad!

EEn fotoreportage die laat zien hoe het écht was

Geen 'kijk in de camera reportage' maar lekker veel focus op elkaar, toffe details en jullie familie en vrienden. Ik fotografeer op een realistische manier en houd van mooie heldere kleuren. Bruiloften in de lente en zomer met veel bloeiende natuur vind ik dan ook altijd heel tof!

Uitgebreide keuze voor een luxe trouwalbum

Een bijzondere dag verdient een prachtige luxe album . Ik bied daarom albums aan van de beste kwaliteit, gedrukt op luxe extra dikke platliggende pagina's en beschikbaar in onder meer linnen, hout en lederen covers. Je kunt ze personaliseren naar wens waardoor het helemaal aansluit bij jullie eigen stijl.

het complete verhaal door mij als trouwfotograaf

Waarom kiezen als je ook gewoon de hele dag kunt laten vastleggen? Ik vertel graag het hele verhaal van de voorbereidingen tot en met de openingsdans. Zo hoeven jullie niets te missen!
Ik merk dat het altijd heel fijn is om in de ochtend, terwijl jullie je klaarmaken, al aanwezig te zijn. Ik maak vast een praatje met wat aanwezige familieleden en je went al aan de aanwezigheid van de camera terwijl ik vastleg hoe je vader/moeder broertje of zusje je helpt bij het aankleden. In de avond en bij het feest gebeuren daarnaast vaak de leukste dingen! Speeches of spellen bij het diner en wat dacht je van stukjes en jullie openingsdans aan het begin van het feest?
Al deze grote en kleine momenten leg ik graag voor jullie vast.

 

Wat kost een trouwfotograaf in Drenthe?

investering | Trouwfotograaf drenthe

Ik bied een compleet pakket aan voor de hele dag trouwfotografie (12 tot max 14 uren) om jullie dag zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

 

Daarbij is inbegrepen:
✔ Een kennismakingsgesprek
✔ Minimaal 300 foto’s zorgvuldig nabewerkt
✔ Preview 1 week na de bruiloft
✔ Een luxe groot trouwalbum met 36 pagina's.
✔ Een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden

✔ Reiskosten binnen Noord-Nederland

De complete bruidsreportage is te boeken voor 2450 euro.
Enthousiast over mijn werk? Stuur me een mailtje of vul onderaan de pagina het formulier in om gratis de trouwbrochure met meer informatie te ontvangen.

Ontvang de gratis trouwbrochure

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.
fotograaf friesland
FAQ

Heb je veel ervaring als trouwfotograaf?

Jazeker! Ik mag mijzelf inmiddels al 8 jaar lang bruidsfotograaf en zelfstandig ondernemer noemen en heb al meer dan 100 bruiloften mogen fotograferen.

In welke provincie ben je werkzaam?

Je kunt mij boeken voor bruiloften in Drenthe, Groningen, Friesland en een deel van Overijssel. Trouw je in het buitenland? Dan reis ik graag met jullie mee!

Hoe komen onze foto's eruit te zien?

Ik laat zien hoe het echt was! Mijn stijl is natuurlijk en kleurrijk. Ik focus mij vooral op de niet geregisseerde momenten en probeer de gezellige sfeer van jullie dag zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Contact

Heleen Jacobse
heleen@imperfectmoments.nl

Whatsapp: 0621650525

Bruidsfotografie Friesland, Groningen, Drenthe en omgeving Zwolle