Trouwfotograaf Drenthe

Jullie zijn stapelverliefd op elkaar en willen dit graag vieren op een manier die bij jullie past. Lekker ongedwongen met jullie beste vrienden en familie, genietend van goed eten, leuke speeches of spellen maar bovenal van elkaars gezelschap.

 

Mijn naam is Heleen en ik vertel als trouwfotograaf jullie verhaal graag in mooie sfeerbeelden die een perfecte weerspiegeling geven van jullie trouwdag in Drenthe.

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
trouwfotograaf friesland
trouwfotograaf drenthe

Over Mij | trouwfotograaf Drenthe

Ik ben Heleen Jacobse en al meer dan 7 jaar actief als trouwfotograaf in onder meer Drenthe, Groningen en Friesland . Voor mij draait het allemaal om het fotograferen van sfeer, connectie en emoties. Foto's die jullie verhaal vertellen in pure en tijdloze beelden. Ik wil dat je door je foto's bladert en het plezier en de liefde van die dag weer kunt voelen en bovenal, dat je jezelf, je familie en je vrienden in de foto's herkent. Lekker ontspannen en genietend van deze bijzondere dag!

trouwfotograaf friesland
Mijn Stijl

Mijn werkwijze | trouwfotograaf Drenthe

Mijn werk bestaat uit een combinatie van sfeerbeelden, details en de spontane niet geregisseerde momenten die op zo'n dag ontstaan. Ik regisseer niet maar fotografeer wat er om mij heen gebeurt. Leuke onderonsjes, mooie details van de dag en natuurlijk jullie als bruidspaar! Bij de fotoshoot zal ik jullie begeleiden zodat jullie ook bij dat onderdeel op jullie gemak zijn.

Wat kost een trouwfotograaf in Drenthe?

investering Bruidsreportage | Trouwfotograaf drenthe

Een complete bruidsreportage is er vanaf 1150 euro. Daarbij is inbegrepen:
- 6 uur fotografie
- minimaal 250 foto’s zorgvuldig nabewerkt
- een mini linnen album
- een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden

- reiskosten

 

Stuur me een mailtje of berichtje om de brochure met uitgebreide prijslijst te ontvangen!

fotograaf friesland
Mijn Stijl

Mijn stijl | Trouwfotograaf drenthe

Al trouwfotograaf houd ik heel erg van het vastleggen van de gezellige, ongedwongen momenten. Mijn foto's kenmerken zich door heldere, natuurlijke en warme tinten afgewisseld met zwart/wit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag mijn gratis trouwbrochure aan.

trouwfotograaf drenthe

Bruidsreportage | trouwfotograaf Drenthe

Bij een bruidsreportage van Imperfect Moments krijg je:

  • Een ruime selectie foto's geleverd in een online galerij
  • Kleurrijk en natuurlijk bewerkt
  • Een gezellige en ervaren trouwfotograaf
  • Mini album of luxe trouwalbum
  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ontvang de gratis trouwbrochure

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.
fotograaf friesland

het complete plaatje | trouwfotograaf drenthe

Als trouwfotograaf vind ik het fijn om bij de voorbereidingen tot en met het begin van het feest aanwezig te zijn zodat ik het hele verhaal kan vastleggen. Om het gemakkelijk en overzichtelijk te houden heb ik drie voorbeeld pakketten samengesteld in de trouwbrochure maar je mag ook zelf een pakket samenstellen.

Luxe trouwalbums

De trouwalbums die ik lever worden met de hand gemaakt en gedrukt op extra dik en luxe fujifotopapier. Kies uit diverse materialen en kleuren voor een album dat perfect bij jullie past.

trouwfotograaf groningen

persoonlijke Online galerij

4 tot 6 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie een persoonlijke online galerij die jullie met familieleden en vrienden kunnen delen.

ervaren bruidsfotograaf

Elke bruiloft is uniek en geef ik mijn volle aandacht op zowel de trouwdag zelf als bij de nabewerking. Ook als in je de aanloop naar jullie trouwdag vragen hebt, mag je mij altijd een berichtje sturen.

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je ontvangt een whatsapp notificatie zodra de brochure verstuurd is. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Contact

Heleen Jacobse
heleen@imperfectmoments.nl

Whatsapp: 0621650525

Bruidsfotografie Friesland, Groningen, Drenthe en omgeving Zwolle