Bruidsfotograaf Zwolle: voor de echte momenten

trouwfotograaf friesland

Momenten vastleggen die er écht toe doen

Award winning bruidsfotograaf Zwolle

Tuurlijk, het aansnijden van de taart en het ja-woord wil je op de foto maar een trouwdag is zóveel meer dan dat! Je oma die je een dikke knuffel geeft, je vrienden en familie die lol hebben met elkaar, je vader die gênante dansmoves tevoorschijn tovert tijdens het feest. Dát zijn de momenten die je je later wilt herinneren en waar ik als trouwfotograaf ontzettend blij van word. De sfeer van jullie dag in pure, kleurrijke en ongedwongen beelden vangen.

 

''Geen perfect gemaakte plaatjes maar de 'imperfecte momenten' die jullie dag fantastisch maakten.''
Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
Heleen is een opgewekte en ontspannen fotograaf, met oog voor details. Ze stelde ons tijdens de fotoshoot heel erg op ons gemak, dat is super fijn. Vooral ook met veel humor en meedenken hebben wij dankzij Heleen echt een top dag gehad. Ze heeft prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft.
Het was een verassing om het album te mogen ontvangen. De foto's komen er super mooi in uit. Deze fotografe is zeer aan te raden!

Angela & Gert-Jan
lieve woorden

Mijn Missie | bruidsfotograaf Zwolle

Ik leg jullie bruiloft graag vast in mooie spontane beelden. Naast de standaard momenten zoals het ja-woord en het ondertekenen focus ik mij vooral op die leuke momenten tussendoor. Gasten die interactie hebben met elkaar, oma die je een knuffel geeft, vrienden die de slappe lach hebben met elkaar. Al deze kleine en grote momenten leg ik voor jullie vast op een natuurlijke manier zodat je later kunt terugblikken en zien hoe het écht was!

bruidsfotograaf zwolle
Mijn Stijl

Mijn werkwijze | Bruidsfotograaf Zwolle

Ik vind het belangrijk om een prettige en rustige aanwezigheid te zijn voor jullie en jullie dierbaren waardoor ik al die spontane en ongedwongen momenten voor jullie kan vastleggen. Ik zet niks in scene maar vang echt de sfeer van de dag. Als bruidsfotograaf houd ik van het vertellen van een verhaal. Op jullie trouwdag focus ik mij daarom niet alleen op jullie maar ook op jullie gasten, het vastleggen van de sfeer en de details.

MIJN STIJL | Bruidsfotograaf Zwolle

Mijn stijl als bruidsfotograaf kun je het beste omschrijven als puur en tijdloos. Ik houd van mooie heldere kleuren in mijn werk afgewisseld met zwart/wit. Daarnaast vind ik het vooral belangrijk dat je plezier en liefde in mijn foto's terugziet en je je dierbaren in de foto's herkent.

Ervaring bruidspaar:

Wauw de foto's zijn echt prachtig! We hebben de dag zo helemaal opnieuw beleefd.
Heel veel details die je gefotografeerd hebt, heb ik op de dag zelf niet eens (goed) gezien.
Zo leuk om dat nu zo mooi terug te kunnen zien.

 

Veel spontane foto’s ook, die zijn ook zo leuk!
We zijn er heel erg blij mee! Veel gasten van de bruiloft hebben het nog over je, dat je zo fijn aanwezig was. Complimenten!

Danielle & Jelte

Wat Krijgen we?

trouwfotograaf friesland

EEn ervaren Bruidsfotograaf

Elke bruiloft is uniek en geef ik mijn volle aandacht. Niet alleen op de dag zelf maar ook bij het selecteren en de nabewerking. In 2014 ben ik mijn bedrijf begonnen en inmiddels heb ik al vele bruidsparen voor mijn lens gehad!

Foto's die laten zien hoe het écht was

Geen 'kijk in de camera reportage' maar lekker veel focus op elkaar, leuke details en jullie familie en vrienden die het leuk hebben met elkaar. Ik fotografeer op een realistische manier en houd van warme, heldere kleuren. Bruiloften in de lente en zomer met veel bloeiende natuur vind ik dan ook altijd heel tof en past perfect bij mijn stijl!

Uitgebreide keuze voor een luxe trouwalbum

Een bijzondere dag verdient een prachtige luxe album . Ik bied daarom albums aan van de beste kwaliteit, gedrukt op luxe extra dikke platliggende pagina's en beschikbaar in onder meer linnen, bamboo en lederen covers. Je kunt ze personaliseren naar wens waardoor het helemaal aansluit bij jullie eigen stijl.

het complete verhaal door mij als bruidsfotograaf

Waarom kiezen als je ook gewoon de hele dag kunt laten vastleggen? Ik vertel graag het hele verhaal van de voorbereidingen tot en met de openingsdans. Zo hoeven jullie niets te missen!
Ik merk dat het altijd heel fijn is om in de ochtend, terwijl jullie je klaarmaken, al aanwezig te zijn. Ik maak een praatje met wat aanwezige familieleden en je went al aan de aanwezigheid van de camera terwijl ik vastleg hoe je vader/moeder broertje of zusje je helpt bij het aankleden. In de avond en bij het feest gebeuren daarnaast vaak de leukste dingen! Speeches of spellen bij het diner en de stukjes of jullie openingsdans bij het feest! Al deze grote en kleine momenten leg ik graag voor jullie vast.

Ontvang de gratis trouwbrochure

Ik fotografeer maximaal 3 bruiloften per maand om elke bruiloft mijn volle aandacht te kunnen geven. Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum?
Stuur mij en berichtje en vertel alvast wat over jullie dag :)

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.
fotograaf friesland
FAQ

Heb je veel ervaring als bruidsfotograaf?

Jazeker! Ik mag mijzelf inmiddels al 8 jaar lang bruidsfotograaf en zelfstandig ondernemer noemen en heb al meer dan 100 bruiloften mogen fotograferen.

In welke provincie ben je werkzaam?

Je kunt mij boeken voor bruiloften in Overijssel, Groningen, Drenthe en Friesland. Trouw je in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee!

Hoe komen onze foto's eruit te zien?

Ik laat zien hoe het echt was! Mijn stijl is natuurlijk en kleurrijk. Ik focus mij vooral op de niet geregisseerde momenten en probeer de gezellige sfeer van jullie dag zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Ervaring bruidspaar | Bruidsfotograaf Zwolle

Wij hadden aan Heleen een geweldige fotografe. Bijna onopvallend heeft ze kans gezien om heel veel mooie menselijke interacties vast te leggen in schitterende sprekende beelden. Het contact was erg plezierig en ze voelde goed aan wat voor ons als paar belangrijk was. Een echte aanrader!

Geerd Jan en Sebastiaan

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je ontvangt een sms notificatie zodra de brochure verstuurd is. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Contact

Heleen Jacobse
heleen@imperfectmoments.nl

Whatsapp: 0621650525

Bruidsfotografie Friesland, Groningen, Drenthe en omgeving Zwolle

Bruidsfotograaf Zwolle