trouwfotograaf

Bruidsfotograaf Zwolle

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Als bruidsfotograaf mag ik al 6 jaar lang de leukste bruiloften fotograferen in Zwolle, Groningen en daarbuiten. Ik houd van de relaxte bruiloften waarin het vooral gaat om de liefde vieren, lekker genieten van elkaars gezelschap met leuke muziek, speeches en goed eten. Daarnaast ben ik fan van toffe styling en leuke details.

 

Klinkt dit als jouw ideale bruiloft? Wie weet zijn wij dan wel een goede match!

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
trouwfotograaf friesland

Over mij | bruidsfotograaf Zwolle

Mijn naam is Heleen Jacobse en ik mag mijzelf al 6 jaar lang bruidsfotograaf noemen. Ik houd van de simpele gezelligheid. Lekker uit eten, met vrienden een drankje doen op het terras of op een luie zondag op de bank kruipen voor een goede serie of film. Daarnaast ben ik een echt familiemens. Ik ben dan ook elke week wel een keer te vinden bij mijn ouders en doe graag wat leuks met mijn zusjes. Benieuwd naar mijn werkwijze? Lees dan gauw verder.

 

trouwfotograaf friesland
Mijn Stijl

Mijn werkwijze | Bruidsfotograaf Zwolle

Als bruidsfotograaf houd ik van het vertellen van een verhaal. Op jullie trouwdag focus ik mij daarom niet alleen op jullie maar ook op jullie gasten, het vastleggen van de sfeer en de details. Ik vind het belangrijk om een prettige en rustige aanwezigheid te zijn waardoor ik al die spontane en ongedwongen momenten voor jullie kan vastleggen.

MIJN STIJL | Bruidsfotograaf Zwolle

Mijn stijl als bruidsfotograaf kun je het beste omschrijven als puur en tijdloos. Ik houd van mooie heldere kleuren in mijn werk afgewisseld met zwart/wit. Daarnaast vind ik het vooral belangrijk dat je plezier en liefde in mijn foto's terugziet en je je dierbaren in de foto's herkent.

het complete plaatje | Bruidsfotograaf Zwolle

Als bruidsfotograaf ben ik het liefst vanaf de voorbereidingen tot en met het begin van het feest aanwezig om jullie verhaal in beelden vastte leggen. Hebben jullie liever alleen overdag een bruidsfotograaf aanwezig dan is dat ook geen enkel probleem. Je kan bij mij zelf je pakket samenstellen of kiezen uit een van de populaire pakketten.

Luxe trouwalbums

De trouwalbums die ik lever bevatten extra dikke, platliggende pagina's. Kies uit diverse materialen en kleuren voor een album dat perfect bij jullie past.

trouwfotograaf groningen

persoonlijke Online galerij

Een paar weken na jullie trouwdag ontvangen jullie een persoonlijke online galerij waar je alle foto's kunt bekijken en delen met jullie familie en vrienden.

ervaren Bruidsfotograaf

Elke bruiloft is uniek en geef ik mijn volle aandacht. Niet alleen op de dag zelf maar ook bij de nabewerking na afloop. Vragen voorafgaand aan de bruiloft? Stuur mij een berichtje og

Wat kost een bruidsfotograaf in Zwolle?

investering

De tarieven voor een bruidsreportage beginnen bij 1150 euro. Daarbij is inbegrepen: 6 uur fotografie, minimaal 200 foto’s zorgvuldig nabewerkt, een klein linnen album en een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en pakketten? Mail mij dan vrijblijvend voor de trouwbrochure.

 

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je ontvangt een sms notificatie zodra de brochure verstuurd is. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

 

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

bruidsfotografie buiten Zwolle

Als bruidsfotograaf ben ik naast omgeving Zwolle ook actief in omgeving Groningen en Leeuwarden. Daarnaast kun je mij ook boeken voor een bruiloft in het buitenland!

 

Bruidsfotograaf Zwolle

Doe een snelle datumcheck!