Trouwfotograaf Friesland

Trouwen in Friesland kan zo mooi zijn! Trouwen in een weiland of in een van de mooie trouwlocaties die Friesland te bieden heeft. Als trouwfotograaf heb ik al vele mooie bruiloften mogen vastleggen. Bruiloften die vooral lekker relaxt moeten zijn, gezellig met jullie familie en vrienden, lekker borrelen, feesten en bovenal genieten van elkaars gezelschap en de liefde voor elkaar.

 

Klinkt dit als jouw soort bruiloft? Wie weet zijn wij dan wel een goede match!

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
trouwfotograaf friesland

Heleen Jacobse | trouwfotograaf Friesland

Wat ik het mooie vind van mijn werk als trouwfotograaf is dat je in beelden iets 'voelbaars' kunt vastleggen. Het plezier en de liefde die jullie die dag voelden laten terugkomen met het bekijken van jullie album. Mijn favoriete onderdelen zijn dan ook de ceremonie en de speeches en spellen tijdens de receptie of het feest. Zo heerlijk om die verhalen te horen, mensen zien lachen en genieten of emotioneel zien worden omdat iets ze raakt. Die momenten van connectie die dan ontstaan zijn gewoon fantastisch.


Dat is waar het bij mij omdraait en waar ik al 6 jaar lang intens van kan genieten als trouwfotograaf in Friesland.

 

trouwfotograaf friesland
Mijn Stijl

Mijn werk | trouwfotograaf Friesland

Mijn werk als trouwfotograaf kenmerkt zich door een mix van sfeerbeelden, details en de spontane niet geregisseerde momenten die op zo'n dag ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de leuke onderonsjes tussen de gasten. Ik probeer altijd een rustige, fijne aanwezigheid te zijn waardoor niet alleen jullie maar iedereen die aanwezig is, zich op zijn gemak voelt, zodat ik die leuke ongedwongen momenten voor jullie kan vastleggen.

aandacht voor jullie

Regelmatig zitten bruidsparen bij mij op de bank en zeggen ze: Het fotoshoot gedeelte vinden we best spannend want we zijn niet zo fotogeniek of gaan nooit op de foto. I got you! Ik vind het belangrijk dat jullie lekker ontspannen zijn en ook van dit onderdeel kunnen genieten. Daarom zal ik jullie begeleiden tijdens de fotoshoot zodat jullie er samen fantastisch opstaan.
Ik ben er voor jullie.

Wat kost een trouwfotograaf in Friesland?

investering

Een complete bruidsreportage is er vanaf 1150 euro. Daarbij is inbegrepen: 6 uur fotografie, minimaal 200 foto’s, een mini linnen album, een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden en reiskosten in Friesland.

 

Stuur me een mailtje of berichtje om de brochure met alle informatie te ontvangen!

 

Trouwen buiten friesland

Gaan jullie trouwen buiten Friesland of wellicht zelfs in het buitenland? Ook dan reis ik graag met jullie mee.

Stuur mij gerust een berichtje als je vragen hebt of mail mij voor de trouwbrochure. Dan stuur ik je alle informatie toe.

Contact

Heb je vragen? Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is of mijn informatiebrochure ontvangen? Stuur me een berichtje!

 

heleen@imperfectmoments.nl of

heleenimperfect@gmail.com

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

KVK.NR. 59559616

Trouwfotograaf Friesland en Groningen

Doe een snelle datumcheck!