trouwfotograaf

Let's celebrate it your way!

Jullie zijn stapelgek op elkaar en willen jullie liefde graag vieren samen met jullie beste vrienden en familie op een manier die bij jullie past. Een ongedwongen en relaxte trouwdag vol gezelligheid, mooie speeches of leuke activiteiten. Een dag die draait om de liefde!

Als trouwfotograaf ben ik o.a. actief in Friesland, Groningen, Overijssel en het buitenland. Benieuwd naar mijn werk en mogelijkheden? Scroll gauw verder of vraag de trouwbrochure aan!

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
trouwfotograaf friesland

Mijn passie | trouwfotograaf Friesland

Wat ik het mooie vind van mijn werk als trouwfotograaf is dat je in beelden iets 'voelbaars' kunt vastleggen. Het plezier en de liefde die jullie die dag voelden laten terugkomen met het bekijken van jullie album. Mijn favoriete onderdelen zijn dan ook de ceremonie en de speeches en spellen tijdens de receptie. Zo heerlijk om die verhalen te horen, mensen zien lachen en genieten of emotioneel zien worden omdat iets ze raakt. Die momenten van connectie die dan ontstaan zijn gewoon fantastisch.

Zelf ben ik een echt familiemens. Je vindt mij dan ook regelmatig bij mijn ouders of zusjes. Ik houd van de simpele gezelligheid, lekker uit eten, een terrasje pakken of een spelletjesavond. Na de bruiloft vind je mij vaak languit op de bank voor een leuke netflix serie (tips zijn altijd welkom!).

Ontvang de gratis trouwbrochure

Je wordt niet gebeld maar ontvangt een smsje zodra de trouwbrochure is gemaild. (Helaas komt hij nog wel eens in de spam terecht).

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.
trouwfotograaf groningen
trouwfotograaf friesland
Mijn Stijl

Mijn werk | trouwfotograaf Friesland

Mijn werk als trouwfotograaf kenmerkt zich door een mix van sfeerbeelden, details en de spontane niet geregisseerde momenten die op zo'n dag ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de leuke onderonsjes tussen de gasten. Ik probeer altijd een rustige, fijne aanwezigheid te zijn waardoor niet alleen jullie maar iedereen die aanwezig is, zich op zijn gemak voelt, zodat ik die leuke ongedwongen momenten voor jullie kan vastleggen.

aandacht voor jullie

Regelmatig zitten bruidsparen bij mij op de bank en zeggen ze: Het fotoshoot gedeelte vinden we best spannend want we zijn niet zo fotogeniek of gaan nooit op de foto. I got you! Ik vind het belangrijk dat jullie lekker ontspannen zijn en ook van dit onderdeel kunnen genieten. Daarom zal ik jullie begeleiden tijdens de fotoshoot zodat jullie er samen fantastisch opstaan.
Ik ben er voor jullie.

Ervaring bruidspaar:

 

Heleen maakt prachtige foto's. Ze heeft oog voor details en weet blikken en emoties te vangen en vast te leggen om nooit meer te vergeten.

Tom & Laura

het complete plaatje

Als trouwfotograaf ben ik het liefst vanaf de voorbereidingen tot en met het begin van het feest aanwezig om het complete verhaal te vertellen. Hebben jullie liever alleen overdag een trouwfotograaf aanwezig dan is dat ook geen enkel probleem. Je kan bij mij zelf je pakket samenstellen of kiezen uit een van de populaire pakketten.

Luxe trouwalbums

De trouwalbums die ik lever bevatten extra dikke, platliggende pagina's. Kies uit diverse materialen en kleuren voor een album dat perfect bij jullie past.

trouwfotograaf groningen

persoonlijke Online galerij

4-6 weken na de bruiloft ontvangen jullie een persoonlijke online galerij waar je alle foto's kunt bekijken en downloaden.

Elke bruiloft is uniek en geef ik mijn volle aandacht. Niet alleen op de dag zelf maar ook bij de nabewerking na afloop. Vragen voorafgaand aan de bruiloft? Stuur mij gerust een berichtje!

Wat kost een trouwfotograaf in Friesland?

investering

Een bruidsreportage is er vanaf 1150 euro. Daarbij is inbegrepen: 6 uur fotografie, minimaal 200 foto’s, allemaal zorgvuldig nabewerkt. Een mini linnen album, een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden en reiskosten binnen Noord-Nederland.

Enthousiast over mijn werk? Stuur me een mailtje of berichtje om de brochure met alle informatie te ontvangen.

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je ontvangt een sms notificatie zodra de brochure verstuurd is. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

 

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Trouwfotograaf Friesland, Groningen en Overijssel

Doe een snelle datumcheck!