bruidsfotograaf friesland

Let's celebrate it your way!

Jullie zijn stapelgek op elkaar en willen jullie liefde graag vieren samen met jullie beste vrienden en familie op een manier die bij jullie past. Een ongedwongen en relaxte trouwdag vol gezelligheid, mooie speeches of leuke activiteiten. Een dag die draait om de liefde!

Als trouwfotograaf ben ik o.a. actief in Friesland, Groningen, Overijssel en het buitenland. Benieuwd naar mijn werk en mogelijkheden? Scroll gauw verder of vraag de trouwbrochure aan!

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
trouwfotograaf friesland

Mijn passie | trouwfotograaf Friesland

Wat ik het mooie vind van mijn werk als trouwfotograaf is dat je in beelden iets 'voelbaars' kunt vastleggen. Het plezier en de liefde die jullie die dag voelden laten terugkomen met het bekijken van jullie foto's. Mijn favoriete onderdelen zijn dan ook de ceremonie en de speeches en spellen tijdens de receptie. Zo heerlijk om die verhalen te horen, mensen zien lachen en genieten of emotioneel zien worden omdat iets ze raakt. Die momenten van connectie die dan ontstaan zijn gewoon fantastisch.

trouwfotograaf friesland
Mijn Stijl

Mijn werk | trouwfotograaf Friesland

Mijn werk als trouwfotograaf kenmerkt zich door een mix van sfeerbeelden, details en de spontane niet geregisseerde momenten die op zo'n dag ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de leuke onderonsjes tussen de gasten. Ik zorg altijd voor een rustige, fijne aanwezigheid waardoor niet alleen jullie maar ook jullie gasten zich op hun gemak voelen.

Een extra gast op jullie bruiloft die alle leuke momenten voor jullie vastlegt.

Wat anderen zeggen:

Wij hadden aan Heleen een geweldige fotografe. Bijna onopvallend heeft ze kans gezien om heel veel mooie menselijke interacties vast te leggen in schitterende sprekende beelden. Het contact was erg plezierig en ze voelde goed aan wat voor ons als paar belangrijk was. Een echte aanrader!

Wat kost een trouwfotograaf in Friesland?

fotograaf leeuwarden

investering

Een bruidsreportage is er vanaf 1150 euro. Daarbij is inbegrepen:
✔ 6 uur fotografie
✔ Minimaal 200 foto’s zorgvuldig nabewerkt
✔ Een klein linnen album
✔ Een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden

✔ Reiskosten binnen Noord-Nederland


Enthousiast over mijn werk? Stuur me een mailtje of vul hieronder het formulier in om gratis de trouwbrochure met uitgebreide prijslijst en informatie te ontvangen.

Ontvang de gratis trouwbrochure

Je wordt niet gebeld maar ontvangt een smsje zodra de trouwbrochure is gemaild. (Helaas komt hij nog wel eens in de spam terecht).

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.
trouwfotograaf groningen

het complete plaatje

Als trouwfotograaf ben ik het liefst vanaf de voorbereidingen tot en met het begin van het feest aanwezig om het complete verhaal te vertellen. Hebben jullie liever alleen overdag een trouwfotograaf aanwezig dan is dat ook geen enkel probleem. Je kan bij mij zelf je pakket samenstellen of kiezen uit een van de populaire pakketten.

Luxe trouwalbums

De trouwalbums die ik lever bevatten extra dikke, platliggende pagina's. Kies uit diverse materialen en kleuren voor een album dat perfect bij jullie past.

trouwfotograaf groningen

persoonlijke Online galerij

4-6 weken na de bruiloft ontvangen jullie een persoonlijke online galerij waar je alle foto's kunt bekijken en downloaden.

trouwfotograaf groningen

Elke bruiloft is uniek en geef ik mijn volle aandacht. Niet alleen op de dag zelf maar ook bij de nabewerking na afloop. Vragen voorafgaand aan de bruiloft? Stuur mij gerust een berichtje!

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je ontvangt een sms notificatie zodra de brochure verstuurd is. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Trouwen in friesland

Als trouwfotograaf heb ik al op meerdere mooie trouwlocaties in Friesland mogen fotograferen waaronder:

fotograaf friesland

Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Landgoed Staniastate Oenkerk

fotograaf friesland

De Pollepleats Westhem

trouwfotograaf friesland

De Waddeneilanden

Contact

Heleen Jacobse
heleen@imperfectmoments.nl

Whatsapp: 0621650525

Bruidsfotografie Friesland, Groningen, Drenthe en omgeving Zwolle