Trouwfotograaf Friesland: voor de echte momenten

bruidsfotograaf groningen
Mijn Stijl

Mijn werkwijze als trouwfotograaf

 

Zie mij maar als een extra gast op jullie bruiloft die van begin tot eind alle leuke momenten voor jullie vastlegt!

Mijn missie is om het plezier, de liefde en gezelligheid van jullie dag vast te leggen in mooie beelden. Ik ben altijd op zoek naar die leuke momenten tussendoor en focus mij dan ook niet alleen op jullie maar ook op jullie gasten en alle toffe details waar vaak met veel liefde en aandacht aan gewerkt is.


Ik wil dat jullie na afloop bladeren door het trouwalbum en de dag weer beleven zoals hij echt was. Relaxt en gezellig, met een dosis blijheid en wellicht een traan.

fotograaf

Review Bruidspaar

Wauw de foto's zijn echt prachtig! We hebben de dag zo helemaal opnieuw beleefd.Heel veel details die je gefotografeerd hebt, heb ik op de dag zelf niet eens (goed) gezien. Zo leuk om dat nu zo mooi terug te kunnen zien. Veel spontane foto’s ook, die zijn ook zo leuk!
We zijn er heel erg blij mee! Veel gasten van de bruiloft hebben het nog over je, dat je zo fijn aanwezig was. Complimenten!

 

Danielle & Jelte

 

Wat Krijgen we?

trouwfotograaf friesland

Jullie dag vastgelegd door EEn ervaren trouwfotograaf

Elke bruiloft is uniek en geef ik mijn volle aandacht. Ik fotografeer het liefst vanaf de aankleding tot en met de openingsdans om jullie complete verhaal in mooie beelden vast te leggen. Inmiddels mag ik mij al 9 jaar trouwfotograaf noemen en geniet ik elke keer weer van elk verhaal dat ik mag vastleggen.

EEn complete fotoreportage die laat zien hoe het écht was

Geen 'kijk in de camera reportage' maar lekker veel focus op elkaar, toffe details en jullie familie en vrienden. Ik fotografeer op een realistische manier en daar passen mooie heldere kleuren perfect bij!

 

Uitgebreide keuze voor een luxe trouwalbum

Een bijzondere dag verdient een prachtige luxe album . De albums worden gedrukt op luxe extra dikke platliggende pagina's en zijn beschikbaar in meerdere stoffen en kleuren. Zo kun je een album samenstellen die perfect bij jullie past!

Over Heleen | trouwfotograaf friesland

Hi! Ik ben Heleen en sinds 2014 mag ik de leukste bruiloften op de foto zetten. Voor mij draait een bruiloft vooral om gezelligheid, genieten en de liefde vieren omringd door de mensen die jullie liefhebben.

 

Ik ben als trouwfotograaf helemaal in mijn element op (Festival) bruiloften met ceremonies in de buitenlucht. Deze passen ontzettend goed bij mijn kleurrijke en natuurgetrouwe stijl. Bruiloften die op 1 trouwlocatie plaatsvinden. Waarbij het vooral draait om gezellig samen zijn met jullie vrienden en familie, lekker borrelen en er ruimte is voor leuke activiteiten, speeches of stukjes.

fotograaf
Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
Heleen is een opgewekte en ontspannen fotograaf, met oog voor details. Ze stelde ons tijdens de fotoshoot heel erg op ons gemak, dat is super fijn. Vooral ook met veel humor en meedenken hebben wij dankzij Heleen echt een top dag gehad. Ze heeft prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft.
Het was een verassing om het album te mogen ontvangen. De foto's komen er super mooi in uit. Deze fotografe is zeer aan te raden!

Angela & Gert-Jan
lieve woorden

het complete verhaal door mij als trouwfotograaf

Waarom kiezen als je ook gewoon de hele dag kunt laten vastleggen? Ik vertel graag het hele verhaal van de voorbereidingen tot en met de openingsdans. Zo hoeven jullie niets te missen!
Ik merk dat het altijd heel fijn is om in de ochtend, terwijl jullie je klaarmaken, al aanwezig te zijn. Ik klets wat met aanwezige familieleden en jullie wennen vast aan de camera terwijl ik vastleg hoe je vader/moeder broertje of zusje je helpt bij het aankleden. In de avond en bij het feest gebeuren altijd de leukste dingen! Speeches of spellen bij het diner en natuurlijk stukjes of jullie openingsdans bij het feest! Al deze grote en kleine momenten leg ik graag voor jullie vast.

 

Ontvang de gratis trouwbrochure

Ik fotografeer maximaal 3 bruiloften per maand om elke bruiloft mijn volle aandacht te kunnen geven. Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum?
Stuur mij en berichtje en vertel alvast wat over jullie dag :)

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.
fotograaf friesland
FAQ

Heb je veel ervaring?

Jazeker! Ik mag mijzelf inmiddels al 9 jaar lang trouwfotograaf en zelfstandig ondernemer noemen en heb al meer dan 100 bruiloften mogen fotograferen.

In welke provincie ben je werkzaam?

Je kunt mij boeken voor bruiloften in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Trouw je in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee!

Hoe komen onze foto's eruit te zien?

Ik laat zien hoe het echt was! Mijn stijl is natuurlijk en kleurrijk. Ik focus mij vooral op de niet geregisseerde momenten en probeer de gezellige sfeer van jullie dag zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Contact

Heleen Jacobse
heleen@imperfectmoments.nl

Whatsapp: 0621650525

Bruidsfotografie Friesland, Groningen, Drenthe en omgeving Zwolle