trouwfotograaf friesland

Momenten vastleggen die er écht toe doen

Award winning trouwfotograaf Groningen

Tuurlijk, het aansnijden van de taart en het ja-woord wil je op de foto maar een trouwdag is zóveel meer dan dat! Je oma die je een dikke knuffel geeft, je vrienden en familie die lol hebben met elkaar, je vader die gênante dansmoves tevoorschijn tovert tijdens het feest. Dát zijn de momenten die je je later wilt herinneren en waar ik als trouwfotograaf ontzettend blij van word. De sfeer van jullie dag in pure, kleurrijke en ongedwongen beelden vangen.

 

''Geen perfect gemaakte plaatjes maar de 'imperfecte momenten' die jullie dag fantastisch maakten.''
trouwfotograaf friesland
Mijn Stijl

Mijn werkwijze | trouwfotograaf Groningen

Voor mij als trouwfotograaf is het het belangrijkste om de sfeer van jullie dag op een pure manier in beeld te brengen. Leuke onderonsjes, gasten die het naar hun zin hebben, toffe details en natuurlijk jullie liefde voor elkaar. Ik wil dat je na afloop door je album bladert en met een glimlach weer terugdenkt aan die mooie dag.

Mijn stijl | trouwfotograaf Groningen

Gezien worden als een vriendin van het bruidspaar, een extra gast op jullie bruiloft zorgt ervoor dat ik al die leuke momenten voor jullie kan vastleggen. Ik maak gezellig een praatje, help jullie tijdens de fotoshoot en ben bij de belangrijke momenten een rustige aanwezigheid waardoor iedereen gewoon lekker in het moment kan blijven opgaan.

Wat Krijgen we?

trouwfotograaf friesland

De dag vastgelrgd door een ervaren trouwfotograaf

Elke bruiloft is uniek en geef ik mijn volle aandacht. Ik fotografeer het liefst vanaf de aankleding tot en met de openingsdans om jullie complete verhaal vast te leggen in prachtige beelden. Inmiddels mag ik mij al 9 jaar trouwfotograaf noemen en heb ik al vele lieve bruidsparen voor mijn lens gehad!

EEn complete fotoreportage die laat zien hoe het écht was

Geen 'kijk in de camera reportage' maar lekker veel focus op elkaar, toffe details en jullie familie en vrienden. Ik fotografeer de hele dag op een realistische manier en houd van mooie heldere kleuren. Bruiloften in de lente en zomer met veel bloeiende natuur vind ik dan ook altijd heel tof!

Uitgebreide keuze voor een luxe trouwalbum

Een bijzondere dag verdient een prachtige luxe album . Mijn albums zijn van de beste kwaliteit, gedrukt op luxe extra dikke platliggende pagina's en beschikbaar in onder meer linnen, hout en lederen covers. Je kunt ze personaliseren naar wens waardoor het helemaal aansluit bij jullie eigen stijl.

Over Heleen | trouwfotograaf Groningen

Hi! Ik ben Heleen en sinds 2014 mag ik de leukste bruiloften op de foto zetten. Voor mij draait een bruiloft vooral om gezelligheid, genieten en de liefde vieren omringd door de mensen die jullie liefhebben. Ik ben fan van bruiloften in de buitenlucht op een mooie trouwlocatie, relaxte festivalsfeertjes, toffe speeches en bruidsparen die hun trouwdag vieren op een manier die bij hun past!

fotograaf
Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
Heleen is een opgewekte en ontspannen fotograaf, met oog voor details. Ze stelde ons tijdens de fotoshoot heel erg op ons gemak, dat is super fijn. Vooral ook met veel humor en meedenken hebben wij dankzij Heleen echt een top dag gehad. Ze heeft prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft.
Het was een verassing om het album te mogen ontvangen. De foto's komen er super mooi in uit. Deze fotografe is zeer aan te raden!

Angela & Gert-Jan
lieve woorden

het complete verhaal door mij als trouwfotograaf

Waarom kiezen als je ook gewoon de hele dag kunt laten vastleggen? Ik vertel graag het hele verhaal van de voorbereidingen tot en met de openingsdans. Zo hoeven jullie niets te missen!
Ik merk dat het altijd heel fijn is om in de ochtend, terwijl jullie je klaarmaken, al aanwezig te zijn. Ik maak vast een praatje met wat aanwezige familieleden en je went al aan de aanwezigheid van de camera terwijl ik vastleg hoe je vader/moeder broertje of zusje je helpt bij het aankleden. In de avond en bij het feest gebeuren daarnaast vaak de leukste dingen! Speeches of spellen bij het diner en wat dacht je van stukjes en jullie openingsdans aan het begin van het feest?
Al deze grote en kleine momenten leg ik graag voor jullie vast.

 

Ontvang de gratis trouwbrochure

Ik fotografeer maximaal 3 bruiloften per maand om elke bruiloft mijn volle aandacht te kunnen geven. Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum?
Stuur mij en berichtje en vertel alvast wat over jullie dag :)

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.
fotograaf friesland

Ervaring bruidspaar uit Groningen:

Wauw de foto's zijn echt prachtig! We hebben de dag zo helemaal opnieuw beleefd.
Heel veel details die je gefotografeerd hebt, heb ik op de dag zelf niet eens (goed) gezien.
Zo leuk om dat nu zo mooi terug te kunnen zien. Veel spontane foto’s ook, die zijn ook zo leuk!
We zijn er heel erg blij mee! Veel gasten van de bruiloft hebben het nog over je, dat je zo fijn aanwezig was. Complimenten!

Danielle & Jelte

FAQ

Heb je veel ervaring als trouwfotograaf?

Jazeker! Ik mag mijzelf inmiddels al 8 jaar lang trouwfotograaf en zelfstandig ondernemer noemen en heb al meer dan 100 bruiloften mogen fotograferen.

In welke provincie ben je werkzaam?

Je kunt mij boeken voor bruiloften in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Trouw je in het buitenland? Tof! Ik reis graag met jullie mee.

Hoe komen onze foto's eruit te zien?

Ik laat zien hoe het echt was! Mijn stijl is natuurlijk en kleurrijk. Ik focus mij vooral op de niet geregisseerde momenten en probeer de gezellige sfeer van jullie dag zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Contact

Heleen Jacobse
heleen@imperfectmoments.nl

Whatsapp: 0621650525

Bruidsfotografie Friesland, Groningen, Drenthe en omgeving Zwolle