Trouwfotograaf groningen

Jullie willen samen met jullie familie en vrienden de liefde vieren en zoeken een trouwfotograaf in Groningen die deze mooie dag voor jullie vastlegt in sfeervolle beelden.
Als trouwfotograaf leg ik al 6 jaar lang met veel liefde prachtige bruiloften vast in Groningen, Friesland en daarbuiten.

 

Of je nu trouwt in een weiland, aan het strand of op een prachtige locatie. Ik help jullie graag om een blijvende herinnering te creëren waar de liefde en het plezier vanaf spat.

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
trouwfotograaf friesland

Over Heleen | trouwfotograaf Groningen

Mijn naam is Heleen Jacobse en sinds 2014 mag ik de leukste bruiloften en gezinnen op de foto zetten. Voor mij draait een bruiloft vooral om gezelligheid, genieten en de liefde vieren omringd door de mensen die jullie liefhebben. Ik ben fan van buitenceremonies, toffe speeches en bruidsparen die hun trouwdag vieren op een manier die bij hun past.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of drankjes doen met vrienden maar op een luie zondag Netflix series kijken vind ik ook heerlijk! Daarnaast ben ik een echt familie mens en vind je mij regelmatig bij mijn ouders of zusjes.

trouwfotograaf friesland
Mijn Stijl

Mijn werkwijze | trouwfotograaf Groningen

Voor mij als trouwfotograaf is het het belangrijkste om de sfeer van jullie dag op een pure manier in beeld te brengen. Leuke onderonsjes, gasten die het naar hun zin hebben, toffe details en natuurlijk jullie liefde voor elkaar. Ik wil dat je na afloop door je album bladert en met een glimlach weer terugdenkt aan die mooie dag.

Mijn stijl | trouwfotograaf Groningen

Mijn stijl kenmerkt zich door mooie heldere kleuren. Op de trouwdag zelf ben ik een rustige aanwezigheid. Ik vind het belangrijk dat jullie en de gasten zich prettig bij mij voelen zodat ik alle mooie momenten voor jullie kan vastleggen.

 

Ervaring bruidspaar:

 

De foto's waren al mooi en wat is het album prachtig geworden!

Bedankt dat je onze bijzondere dag hebt vastgelegd. Het was erg ontspannen en gezellig om Heleen er bij te hebben als trouwfotograaf. Ze was onopvallend aanwezig en wist op het juiste moment het perfecte plaatje te schieten.

Martijn & Nannette

Wat kost een trouwfotograaf in Groningen?

investering

Een trouwreportage is te boeken vanaf 1150 euro. Daarbij is inbegrepen: 6 uur fotografie, minimaal 200 foto’s, een mini linnen album, een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden en reiskosten binnen Groningen.

 

Stuur me een mailtje of berichtje om de brochure met alle informatie voor jullie trouwdag in Groningen te ontvangen!

 

Trouwen buiten groningen

Gaan jullie trouwen in een andere provincie dan Groningen of wellicht zelfs in het buitenland? Ik reis graag met jullie.

Contact

Heb je vragen? Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is of mijn informatiebrochure ontvangen? Stuur me een berichtje!

 

heleen@imperfectmoments.nl of

heleenimperfect@gmail.com

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

KVK.NR. 59559616

Trouwfotograaf Groningen, Friesland, Drenthe

Doe een snelle datumcheck!