trouwfotograaf groningen

Trouwfotograaf groningen

Jullie willen samen met jullie familie en vrienden de liefde vieren en zoeken een trouwfotograaf in Groningen die deze mooie dag voor jullie vastlegt. Als trouwfotograaf leg ik al 7 jaar lang met veel liefde prachtige bruiloften vast in Groningen, Friesland en daarbuiten.

 

Trouwen in een weiland, aan het strand of op een prachtige locatie. Ik help jullie graag om een blijvende herinnering te creëren waar de liefde en het plezier vanaf spat.

Puur, ongedwongen & liefdevol

Jouw trouwfotograaf voor de échte momenten

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
trouwfotograaf friesland

Over Heleen | trouwfotograaf Groningen

Mijn naam is Heleen Jacobse en sinds 2014 mag ik de leukste bruiloften en gezinnen op de foto zetten. Voor mij draait een bruiloft vooral om gezelligheid, genieten en de liefde vieren omringd door de mensen die jullie liefhebben. Ik ben fan van buitenceremonies, toffe speeches en bruidsparen die hun trouwdag vieren op een manier die bij hun past!

trouwfotograaf friesland
Mijn Stijl

Mijn werkwijze | trouwfotograaf Groningen

Voor mij als trouwfotograaf is het het belangrijkste om de sfeer van jullie dag op een pure manier in beeld te brengen. Leuke onderonsjes, gasten die het naar hun zin hebben, toffe details en natuurlijk jullie liefde voor elkaar. Ik wil dat je na afloop door je album bladert en met een glimlach weer terugdenkt aan die mooie dag.

Mijn stijl | trouwfotograaf Groningen

Ik vind het belangrijk dat jullie en de gasten zich prettig bij mij voelen zodat ik alle mooie momenten voor jullie kan vastleggen. Ik maak af en toe een gezellig praatje, help jullie tijdens de fotoshoot om lekker relaxt te zijn en ben bij de belangrijke momenten een rustige aanwezigheid waardoor iedereen gewoon lekker in het moment kan blijven opgaan.

Wat kost een trouwfotograaf in Groningen?

fotograaf drachten

investering bruiloft groningen

Een trouwreportage is te boeken vanaf 1150 euro. Daarbij is inbegrepen:
- 6 uur fotografie
- Minimaal 200 foto’s zorgvuldig nabewerkt
- Een klein linnen album
- Een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden
- Reiskosten binnen Groningen.

 

Stuur me een mailtje of berichtje om de uitgebreide prijslijst met met alle informatie voor jullie trouwdag in Groningen te ontvangen!

Ontvang de gratis trouwbrochure

Je wordt niet gebeld maar ontvangt een smsje zodra de trouwbrochure is gemaild. (Helaas komt hij nog wel eens in de spam terecht).

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.
trouwfotograaf groningen

Ervaring bruidspaar uit Groningen:

Wauw de foto's zijn echt prachtig! We hebben de dag zo helemaal opnieuw beleefd.
Heel veel details die je gefotografeerd hebt, heb ik op de dag zelf niet eens (goed) gezien.
Zo leuk om dat nu zo mooi terug te kunnen zien. Veel spontane foto’s ook, die zijn ook zo leuk!
We zijn er heel erg blij mee! Veel gasten van de bruiloft hebben het nog over je, dat je zo fijn aanwezig was. Complimenten!

Danielle & Jelte

het complete plaatje

Als trouwfotograaf ben ik het liefst vanaf de voorbereidingen tot en met het begin van het feest aanwezig om al die mooie momenten voor jullie vast te leggen maar hebben jullie liever alleen overdag een trouwfotograaf aanwezig dan is dat geen enkel probleem. Je kan bij mij zelf je pakket samenstellen of kiezen uit een van de populaire pakketten.

bruidsfotograaf groningen

Luxe trouwalbums

Ik lever luxe trouwalbums in diverse materialen en kleuren. De pagina's zijn extra dik en platliggend en de foto's worden gedrukt op echt fuji mat fotopapier voor het mooiste resultaat!

trouwfotograaf groningen

persoonlijke Online galerij

Alle bruidsparen ontvangen een persoonlijke online galerij die je kunt delen met je familie en vrienden en waar je alle foto's kunt downloaden.

ervaren trouwfotograaf

Elke bruiloft is uniek en geef ik mijn volle aandacht. Niet alleen op de dag zelf maar ook bij de nabewerking erna. Vragen voorafgaand aan de bruiloft? Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je ontvangt een sms notificatie zodra de brochure verstuurd is. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Trouwfotograaf in groningen

Als trouwfotograaf heb ik al op meerdere mooie trouwlocaties in Groningen mogen fotograferen. Dit zijn een paar van mijn favorieten:

bruidsfotograaf groningen

Garnwerd aan zee | Groningen

trouwfotograaf groningen

De Amshoff | Groningen

Contact

Heleen Jacobse
heleen@imperfectmoments.nl

Whatsapp: 0621650525

Bruidsfotografie Friesland, Groningen, Drenthe en omgeving Zwolle