trouwfotograaf

Trouwfotograaf groningen

Jullie willen samen met jullie familie en vrienden de liefde vieren en zoeken een trouwfotograaf in Groningen die deze mooie dag voor jullie vastlegt in sfeervolle beelden.
Als trouwfotograaf leg ik al 6 jaar lang met veel liefde prachtige bruiloften vast in Groningen, Friesland en daarbuiten.

 

Of je nu trouwt in een weiland, aan het strand of op een prachtige locatie. Ik help jullie graag om een blijvende herinnering te creëren waar de liefde en het plezier vanaf spat.

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
trouwfotograaf friesland

Over Heleen | trouwfotograaf Groningen

Mijn naam is Heleen Jacobse en sinds 2014 mag ik de leukste bruiloften en gezinnen op de foto zetten. Voor mij draait een bruiloft vooral om gezelligheid, genieten en de liefde vieren omringd door de mensen die jullie liefhebben. Ik ben fan van buitenceremonies, toffe speeches en bruidsparen die hun trouwdag vieren op een manier die bij hun past.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of drankjes doen met vrienden maar op een luie zondag Netflix series kijken vind ik ook heerlijk! Daarnaast ben ik een echt familie mens en vind je mij regelmatig bij mijn ouders of zusjes.

trouwfotograaf groningen
Mijn Stijl

Mijn werkwijze | trouwfotograaf Groningen

Voor mij als trouwfotograaf is het het belangrijkste om de sfeer van jullie dag op een pure manier in beeld te brengen. Leuke onderonsjes, gasten die het naar hun zin hebben, toffe details en natuurlijk jullie liefde voor elkaar. Ik wil dat je na afloop door je album bladert en met een glimlach weer terugdenkt aan die mooie dag.

Mijn stijl | trouwfotograaf Groningen

Mijn stijl kenmerkt zich door mooie heldere kleuren. Op de trouwdag zelf ben ik een rustige aanwezigheid. Ik vind het belangrijk dat jullie en de gasten zich prettig bij mij voelen zodat ik alle mooie momenten voor jullie kan vastleggen.

 

Ervaring bruidspaar:

Wauw de foto's zijn echt prachtig! We hebben de dag zo helemaal opnieuw beleefd.
Heel veel details die je gefotografeerd hebt, heb ik op de dag zelf niet eens (goed) gezien.
Zo leuk om dat nu zo mooi terug te kunnen zien. Veel spontane foto’s ook, die zijn ook zo leuk!
We zijn er heel erg blij mee! Veel gasten van de bruiloft hebben het nog over je, dat je zo fijn aanwezig was. Complimenten!

Danielle & Jelte

het complete plaatje

Als trouwfotograaf ben ik het liefst vanaf de voorbereidingen tot en met het begin van het feest aanwezig om al die mooie momenten voor jullie vast te leggen maar hebben jullie liever alleen overdag een trouwfotograaf aanwezig dan is dat geen enkel probleem. Je kan bij mij zelf je pakket samenstellen of kiezen uit een van de populaire pakketten.

Luxe trouwalbums

Ik lever luxe trouwalbums in diverse materialen en kleuren. De pagina's zijn extra dik en platliggend en de foto's worden gedrukt op echt fuji mat fotopapier voor het mooiste resultaat!

trouwfotograaf groningen

persoonlijke Online galerij

Alle bruidsparen ontvangen een persoonlijke online galerij die je kunt delen met je familie en vrienden en waar je alle foto's kunt downloaden.

bruidsfotograaf groningen

ervaren trouwfotograaf

Elke bruiloft is uniek en geef ik mijn volle aandacht. Niet alleen op de dag zelf maar ook bij de nabewerking erna. Vragen voorafgaand aan de bruiloft? Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Wat kost een trouwfotograaf in Groningen?

investering

Een trouwreportage is te boeken vanaf 1150 euro. Daarbij is inbegrepen: 6 uur fotografie, minimaal 200 foto’s, een mini linnen album, een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden en reiskosten binnen Groningen.

 

Stuur me een mailtje of berichtje om de brochure met alle informatie voor jullie trouwdag in Groningen te ontvangen!

 

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je ontvangt een sms notificatie zodra de brochure verstuurd is. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

 

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Trouwen in groningen

Als trouwfotograaf heb ik al op meerdere mooie trouwlocaties in Groningen mogen fotograferen. Dit zijn een paar van mijn favorieten

bruidsfotograaf groningen

Garnwerd aan zee | Groningen

Rietland Zuidwolde | Groningen

trouwfotograaf groningen

De Amshoff | Groningen

Trouwen buiten groningen

Gaan jullie trouwen in een andere provincie dan Groningen zoals Friesland, Overijssel of wellicht zelfs ergens in het buitenland?
Ik reis graag met jullie.

Trouwfotograaf Groningen, Friesland, Zwolle

Doe een snelle datumcheck!