Trouwfotograaf Leeuwarden

Jullie zijn stapelverliefd op elkaar en willen dit graag vieren op een manier die bij jullie past. Lekker ongedwongen met jullie beste vrienden en familie, genietend van goed eten, leuke speeches of spellen maar bovenal van elkaars gezelschap.

 

Mijn naam is Heleen Jacobse en ik fotografeer jullie dag graag op een pure, liefdevolle manier.

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
Heleen is een opgewekte en ontspannen fotograaf, met oog voor details. Ze stelde ons tijdens de fotoshoot heel erg op ons gemak, dat is super fijn. Vooral ook met veel humor en meedenken hebben wij dankzij Heleen echt een top dag gehad. Ze heeft prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft.
Het was een verassing om het album te mogen ontvangen. De foto's komen er super mooi in uit. Deze fotografe is zeer aan te raden!

Angela & Gert-Jan
lieve woorden

Over Mij | trouwfotograaf Leeuwarden

Ik ben Heleen Jacobse en al meer dan 6 jaar ben ik actief als trouwfotograaf in Leeuwarden. Ik houd van de simpele gezelligheid, lekker op het terras zitten met vrienden, een spelletje doen of heerlijk languit op de bank een serie kijken. Daarnaast ben ik een echt familiemens en regelmatig bij mij mijn ouders en zusjes te vinden.

 

trouwfotograaf friesland
Mijn Stijl

werkwijze | trouwfotograaf Leeuwarden

Ik vind het belangrijk dat jullie en jullie gasten optimaal kunnen genieten van jullie dag. Ik probeer dan ook altijd op een fijne, rustige manier alle mooie momenten van jullie trouwdag vast te leggen. Tijdens de fotoshoot begeleid ik jullie zodat ook dat onderdeel een leuke, relaxte ervaring is.

Wat kost een trouwfotograaf in Leeuwarden?

investering

Een complete bruidsreportage is er vanaf 1150 euro. Daarbij is inbegrepen: 6 uur fotografie, minimaal 200 foto’s, een mini linnen album, een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden en reiskosten in Friesland.

 

Stuur me een mailtje of berichtje om de brochure met alle informatie te ontvangen!

 

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Trouwfotograaf Zwolle Groningen en Friesland