newborn shoot friesland

newborn shoot Groningen

In mijn album van vroeger bevinden zich foto's van mijn moeder die me liefdevol op schoot heeft , mijn zus die mij bijna fijnknijpt en mijn vader die met een grote lach in de camera kijkt terwijl hij mij vast heeft . Foto's van ons gezin, waar ik nog steeds met veel plezier naar kijk. Dit soort pure momenten leg ik graag voor jullie vast. Een mooie newborn shoot gewoon bij jullie thuis in Groningen.

werkwijze newborn shoot Groningen

Een newborn shoot of babyshoot is een fotoshoot van jullie kleintje samen met jullie. Deze fotoshoot vind bij jullie thuis plaats. Ik maak bijvoorbeeld foto's in de woonkamer, slaapkamer en of kinderkamer. Maar net waar het licht het mooiste is. Ik leg jullie vast terwijl jullie je kleintje vasthouden en knuffelen en maak zowel foto's van jullie samen als van de kleine alleen. Zo heb je aan het einde een mooie complete galerij.
voor een newborn shoot neem ik ruim de tijd. Even tussendoor verschonen of voeden is dan ook geen enkel probleem. Meestal neemt een newborn shoot zo'n 2 uren in beslag.

wanneer plan ik een newborn shoot?

 

Vaak denken ouders dat een newborn shoot in de eerste week moet maar dat hoeft helemaal niet! Doordat ik op en lifestyle manier fotografeer kan de fotoshoot prima plaatsvinden een paar weken na de geboorte. Sterker nog, de meeste ouders kiezen er juist voor om de newborn shoot in te plannen als de kleine rond de 4-8 weken is. Zo heb je zelf even tijd om bij te komen en te wennen aan jullie kleintje. Daarnaast zijn baby's als ze wat ouder zijn vaak wat alerter en dat kan weer heel leuk zijn voor de foto's.

Over Heleen | Newborn fotograaf Groningen

Mijn naam is Heleen Jacobse en sinds 2014 mag ik de leukste bruiloften en gezinnen op de foto zetten. Ik houd van die pure, echte momenten. Daarom vind ik een newborn shoot bij mensen thuis ook zo mooi. Dat je na jaren nog eens door het album bladert en ziet hoe klein en schattig je zoontje of dochter was en hoe jullie toen woonden. Fijne herinneringen die je op deze manier voor altijd bijblijven.

 

Zelf ben ik een echt familie mens, je vind mij dan ook regelmatig bij mijn ouders of zusjes.
In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of drankjes doen met vrienden maar op een luie zondag Netflix series kijken vind ik ook heerlijk!

Investering newborn shoot

Voor een newborn shoot kun je uit drie pakketten kiezen. Na afloop heb je de mogelijkheid om (extra) albums of wall art bij te bestellen.

VIP Voordeel: Heb ik jullie bruiloft gefotografeerd of heb je al eens eerder een reportage geboekt? Dan ontvang je 25 euro korting.

newborn shoot

Newborn Pakket A

✔ 2 uur fotografie

✔ 15 digitale bestanden naar keuze

✔ zorgvuldig nabewerkt

✔ Hoge resolutie zonder watermerk

✔ Reiskosten binnen Friesland

€250

newborn Pakket B

✔ 2 uur fotografie

✔ Alle (40+) digitale bestanden naar keuze

✔ zorgvuldig nabewerkt

✔ Hoge resolutie zonder watermerk

✔ Linnen 20 cm album met je favoriete foto's

✔ Reiskosten binnen Friesland

€325

newborn shoot

newborn Pakket C

✔ 2 uur fotografie

✔ Alle (40+) digitale bestanden

✔ zorgvuldig nabewerkt

✔ Hoge resolutie zonder watermerk

✔ Linnen 20 cm album met je favoriete foto's

✔ 30 bij 45 cm Wall Art

✔ Reiskosten binnen Friesland

€375

Plan een newborn shoot in

Heb je vragen of wil je weten of ik nog een plekje beschikbaar heb voor een newborn shoot?
Stuur me een berichtje!

 

heleen@imperfectmoments.nl of

heleenimperfect@gmail.com

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

 

Newborn shoot Grooingen