trouwfotograaf

fotograaf Leeuwarden

Puur, spontaan en liefdevolle fotografie in Leeuwarden en daarbuiten. Op zoek naar een leuke fotograaf voor jouw bruiloft? Wie weet zijn wij wel een goede match!

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
Heleen is een opgewekte en ontspannen fotograaf, met oog voor details. Ze stelde ons tijdens de fotoshoot heel erg op ons gemak, dat is super fijn. Vooral ook met veel humor en meedenken hebben wij dankzij Heleen echt een top dag gehad. Ze heeft prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft.
Het was een verassing om het album te mogen ontvangen. De foto's komen er super mooi in uit. Deze fotografe is zeer aan te raden!

Angela & Gert-Jan
lieve woorden

Over Heleen | fotograaf Leeuwarden

Mijn naam is Heleen Jacobse en ik ben al 6 jaar actief als fotograaf in Leeuwarden en daarbuiten. Ik ben begonnen als gezinsfotograaf maar ben mij in de jaren steeds meer gaan richten op het fotograferen van bruiloften. Inmiddels heb ik er al meer dan 75 mogen fotograferen en iedere keer vind ik het weer fantastisch om op zo'n mooie dag aanwezig te zijn.

 

Zelf woon ik al mijn hele leven in Leeuwarden. Ik ben een echt familiemens, houd van spelletjes spelen, op een terrasje zitten met vrienden of op en luie zondag lekker Netflix series kijken.

Mijn Stijl

Bruiloften | fotograaf Leeuwarden

Als fotograaf houd ik van het vastleggen van de spontane, ongedwongen momenten. Ik probeer het verhaal van jullie trouwdag in Leeuwarden vast te leggen in sfeervolle beelden met oog voor leuke details en mooie momenten.

 

Mijn foto's zijn puur en kleurrijk en komen prachtig tot hun recht in een mooi luxe trouwalbum.

Ontvang de gratis trouwbrochure

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.
fotograaf friesland

Ervaring bruidspaar:

Wauw de foto's zijn echt prachtig! We hebben de dag zo helemaal opnieuw beleefd.
Heel veel details die je gefotografeerd hebt, heb ik op de dag zelf niet eens (goed) gezien.
Zo leuk om dat nu zo mooi terug te kunnen zien.

 

Veel spontane foto’s ook, die zijn ook zo leuk!
We zijn er heel erg blij mee! Veel gasten van de bruiloft hebben het nog over je, dat je zo fijn aanwezig was. Complimenten!

Danielle & Jelte

Wat kost een trouwfotograaf in Leeuwarden?

investering Fotograaf Leeuwarden

Een trouwreportage is te boeken vanaf 1150 euro. Daarbij is inbegrepen: 6 uur fotografie, minimaal 200 foto’s, een mini linnen album, een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden en reiskosten binnen Friesland.

 

Stuur me een mailtje om vrijblijvend de trouwbrochure met alle informatie voor jullie trouwdag te ontvangen!

 

Bruidsfotograaf

Als bruidsfotograaf ben ik onder andere actief in:

fotograaf friesland

Trouwfotograaf Friesland

trouwfotograaf groningen

Trouwfotograaf Groningen

bruidsfotograaf zwolle

Trouwfotograaf Zwolle

trouwfotograaf friesland

Trouwfotograaf Buitenland

Ontvang de trouwbrochure

Wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Vul dan het formulier in. Je wordt niet ongevraagd gebeld.

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Fotograaf leeuwarden