Trouwfotografie Burgum

trouwfotograaf friesland

Hoe het begon

Marcel volgde een EHBO cursus en laat daar nou net de tweelingzus van Anneke ook zijn. Hij vond dat wel een leuke meid maar toen hij haar na de les wilde aanspreken was ze al vertrokken.
Va via wist hij toch haar nummer te bemachtigen. Marcel stuurde haar een berichtje maar helaas voor hem was ze al verloofd. Ondertussen had ze aan Anneke het berichtje van Marcel laten zien en Anneke vond Marcel er wel leuk uitzien! Dus stuurde haar zus een berichtje naar Marcel dat ze nog wel een hele leuke, vrijgezelle zus had en zo hadden ze niet veel later hun eerste date!

De trouwdag

Vanwege de corona maatregelen moest de bruiloft iets aangepast worden maar dat mocht de pret niet drukken. Het bruidspaar en de beide families wisten er toch een prachtige dag van te maken.
s’ochtends kwam Marcel zijn bruid ophalen bij het ouderlijk huis van Anneke waar de beide gezinnen hem al stonden op te wachten. Daarna gingen we met zijn allen naar het gemeentehuis in Burgum waar in kleine kring het burgerlijk huwelijk plaatsvond. Voor de fotoshoot reden we naar het park Vijversburg. We hadden wat kleine regenbuien maar daar bikkelde het bruidspaar zich dapper doorheen. Om half 5 was het tijd voor de kerkdienst waarna er ook nog een klein felicitatie moment was.

trouwfotograaf frieslandtrouwfotograaf frieslandtrouwfotograaf frieslandtrouwfotograaf friesland
trouwfotograaf frieslandtrouwfotograaf frieslandtrouwfotograaf frieslandtrouwfotograaf frieslandtrouwfotograaf friesland

 

>> Meer informatie over een trouwreportage <<

KVK.NR. 59559616