Let's celebrate it your way!

Trouwen in het weiland van jullie eigen boerderij, een fotoshoot met de boot omdat jullie allebei zo van varen houden of een bruiloft op een waddeneiland omdat jullie verliefd zijn geworden op Terschelling. Jullie zijn stapelgek op elkaar en willen jullie liefde graag vieren samen met jullie beste vrienden en familie op een manier die bij jullie past. Een ongedwongen en relaxte trouwdag vol gezelligheid, mooie speeches en leuke anekdotes.

Als trouwfotograaf ben ik o.a. actief in Friesland , Groningen, Drenthe en het Buitenland.

Ontzettend blij met de prachtige foto’s die Heleen van onze trouwdag heeft gemaakt! Via instagram bij haar terecht gekomen en direct verliefd geworden op haar prachtige stijl. Oog voor details, emoties en kleuren, hierdoor zijn het hele dierbare foto’s geworden. Ook al hou ik zelf heel veel van foto’s, er zelf op staan vindt ik minder… Heleen wist hier goed mee om te gaan, was erg relaxt en gedurende de dag vergat je bijna dat ze er was. Prachtig resultaat, duizendmaal dank!

Alex & Maaike
lieve woorden
trouwfotograaf friesland

Wat kost het eigenlijk?

investering

Een bruidsreportage is er vanaf 1150 euro. Daarbij is inbegrepen: 6 uur fotografie, minimaal 200 foto’s, allemaal zorgvuldig nabewerkt. Een mini linnen album, een online galerij waar je alle foto's kunt downloaden en reiskosten binnen Noord-Nederland.

Enthousiast over mijn werk? Stuur me een mailtje of berichtje om de brochure met alle informatie te ontvangen.

Contact

Heb je vragen? Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is of mijn informatiebrochure ontvangen? Stuur me een berichtje!

 

heleen@imperfectmoments.nl of

heleenimperfect@gmail.com

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

KVK.NR. 59559616

Trouwfotograaf Friesland, Groningen en Drenthe.

Doe een snelle datumcheck!