Trouwen bij Garnwerd aan Zee

bruidsfotograaf groningen

Bruidsfotografie in Groningen

4 september mocht ik richting Groningen voor de trouwdag van Danielle en Jelte! Of eigenlijk moet ik zeggen Danielle, Jelte en hun dochtertje Elin want dat kleine meisje mocht natuurlijk het bruidsmeisje zijn. In de ochtend verraste Jelte zijn toekomstige bruid door aan te komen rijden in haar oude, kleine auto waar Jelte met zijn 2 meter nauwelijks in past en dat ook altijd een verschrikkelijke auto vond, dus dat was wel een toffe actie! Daarna gingen we met zijn allen naar het stadspark in Groningen voor de fotoshoot.

Trouwlocatie Garnwerd aan Zee

De rest van de dag vond plaats op trouwlocatie Garnwerd aan Zee. Ik ben echt fan van bruiloften die op 1 plek zijn en dan ook nog eens op zo’n mooie, gestylde locatie.
Een echt feestje voor een trouwfotograaf! Door het mooie weer kon de ceremonie buiten plaatsvinden (hoera!). Er werd na afloop geproost, taart gegeten, het bruidsboeket werd weggegooid en in de avond waren er diverse leuke speeches. Kortom, alles wat je wilt op zo’n mooie dag.

bruidsfotograaf groningenbruidsfotograaf groningenbruidsfotograaf groningenbruidsfotograaf groningenbruidsfotograaf groningenbruidsfotograaf groningen
garnwerd aan zeetrouwfotograaf gronigentrouwfotograaf groningengarnwerd aan zeegarnwerd aan zeetrouwfotograaf groningentrouwfotograaf groningentrouwfotograaf groningentrouwfotograaf groningen

Trouwplannen?

Klik hier voor meer informatie