newborn shoot friesland

newborn shoot friesland

In mijn fotoalbum van vroeger bevinden zich foto's van mijn moeder die me liefdevol op schoot heeft , mijn 'trotse' zus die mij bijna fijnknijpt en mijn vader die met een grote glimlach in de camera kijkt terwijl hij mij vast heeft . Herinneringen gemaakt in het huis waar ik ben opgegroeid. Het huis waar ik 8 jaar later zelf op de bank zat en mijn kleine zusje voorzichtig beet hield. Foto's van ons gezin, waar ik nog steeds met veel plezier naar kijk. Dit soort momenten, zo simpel maar zo waardevol wil ik graag voor jullie vastleggen. Een mooie newborn shoot van jullie gezin waar jullie jaren later nog met een glimlach naar kijken!

werkwijze newborn shoot friesland

Een newborn shoot is een fotoshoot van jullie gezin met een pasgeboren baby, ook wel newborn genoemd. Bij een newborn shoot kom ik gezellig bij jullie thuis in Friesland (of daarbuiten) om mooie foto's te maken van jullie hele gezin, de kleine alleen en de kleine met de ouders apart. Voor de fotoshoot neem ik rustig de tijd. Ik plan geen andere shoots erachteraan zodat we lekker ontspannen bezig kunnen. Tussendoor even voeden, een luier verschonen of theepauze nemen omdat de kleine wat huilerig is? Geen probleem. Meestal neemt de shoot zo'n twee uur in beslag dus houd hier zelf ook rekening mee met het inplannen van de newborn shoot.

wanneer plan ik een newborn shoot?

 

Vaak denken ouders dat een newborn shoot in de eerste week moet maar dat hoeft helemaal niet! De meeste ouders kiezen er juist voor om de newborn shoot in te plannen 4-8 weken na de geboorte. Vaak zijn de kleintjes dan al wat alerter wat weer erg leuk kan zijn voor de foto's. Bovendien heb je dan als ouders ook even rustig de tijd om bij te komen en aan elkaar te wennen. Wel zo fijn!

Over Heleen | Newborn fotograaf Friesland

Mijn naam is Heleen Jacobse en al meer dan 7 jaar mag ik de liefste bruidsparen, baby's en gezinnen fotograferen. Ik ban fan van die pure, echte momenten. Daarom vind ik een newborn shoot bij mensen thuis ook zo mooi. Dat je na jaren nog eens door het album bladert en ziet hoe klein en schattig jullie zoon of dochter was en hoe de babykamer er toen uitzag. Fijne herinneringen die je op deze manier voor altijd kunt koesteren.

Investering newborn shoot friesland

Voor een newborn shoot kun je uit drie pakketten kiezen. Na afloop heb je de mogelijkheid om (extra) albums of wall art bij te bestellen.

VIP Voordeel: Heb ik jullie bruiloft gefotografeerd of heb je al eens eerder een reportage geboekt? Dan ontvang je 25 euro korting.

newborn shoot

Newborn Pakket A

1-1.5 uur fotografie

15 digitale bestanden naar keuze

Hoge resolutie zonder watermerk

Mini harmonicaboekje

Reiskosten binnen Friesland

 

€295

newborn Pakket B

1-1,5 uur fotografie

Alle (40+) digitale bestanden naar keuze

Hoge resolutie zonder watermerk

Linnen 20 cm album met 30-35 favoriete foto's

Reiskosten binnen Friesland

 

€375

newborn shoot

newborn Pakket C

1-1,5 uur fotografie

Alle (40+) digitale bestanden

Hoge resolutie zonder watermerk

Linnen 25 cm album met 30-35 favoriete foto's

Reiskosten binnen Friesland

 

€435

Plan een newborn shoot in

Heb je vragen of wil je weten of ik nog een plekje beschikbaar heb voor een newborn shoot?
Stuur me een berichtje!

 

heleen@imperfectmoments.nl of

heleenimperfect@gmail.com

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Newborn Fotograaf Friesland