newborn shoot friesland

newborn shoot friesland

In mijn fotoalbum van vroeger bevinden zich foto's van mijn moeder die me liefdevol op schoot heeft , mijn 'trotse' zus die mij bijna fijnknijpt en mijn vader die met een grote glimlach in de camera kijkt terwijl hij mij vast heeft . Herinneringen gemaakt in het huis waar ik ben opgegroeid. Het huis waar ik 8 jaar later zelf op de bank zat en mijn kleine zusje voorzichtig beet hield. Foto's van ons gezin, waar ik nog steeds met veel plezier naar kijk. Dit soort momenten, zo simpel maar zo waardevol wil ik graag voor jullie vastleggen. Een mooie newborn shoot van jullie gezin waar jullie jaren later nog met een glimlach naar kijken.

werkwijze newborn shoot friesland

Een newborn shoot is een fotoshoot van jullie gezin met een pasgeboren baby, ook wel newborn genoemd. Bij een newborn shoot kom ik gezellig bij jullie thuis in Friesland (of daarbuiten) om mooie foto's te maken van jullie hele gezin, de kleine alleen en de kleine met de ouders apart. Voor de fotoshoot neem ik rustig de tijd. Tussendoor even voeden, een luier verschonen of even een pauze omdat de kleine wat huilerig is? Geen probleem. Meestal neemt de shoot anderhalf tot twee uur in beslag.

wanneer plan ik een newborn shoot?

 

Vaak denken ouders dat een newborn shoot in de eerste week moet maar dat hoeft helemaal niet! De meeste ouders kiezen er juist voor om de newborn shoot in te plannen 4-8 weken na de geboorte. Vaak zijn de kleintjes dan al wat alerter wat weer erg leuk kan zijn voor de foto's. Bovendien heb je dan als ouders ook even rustig de tijd om bij te komen en aan elkaar te wennen. Wel zo fijn.

Over Heleen | Newborn fotograaf Friesland

Mijn naam is Heleen Jacobse en al meer dan 6 jaar mag ik de liefste bruidsparen, baby's en gezinnen fotograferen. Ik ban fan van die pure, echte momenten. Daarom vind ik een newborn shoot bij mensen thuis ook zo mooi. Dat je na jaren nog eens door het album bladert en ziet hoe klein en schattig jullie zoon of dochter was en hoe de babykamer er toen uitzag. Fijne herinneringen die je op deze manier voor altijd kunt koesteren.

 

Zelf ben ik een echt familie mens, ik ben dan ook vaak te vinden bij mijn ouders of zusjes.
Op mijn vrije dag ga ik graag uit eten of drankjes doen met vrienden maar op een zondag bankhangen met een leuke netflix serie vind ik ook heel fijn. Tips zijn altijd welkom!

Mini album newborn shoot

Maak het verhaal compleet met een prachtig door mij ontworpen mini linnen album. De albums zijn verkrijgbaar in diverse linnen kleuren en hebben extra dikke platliggende pagina's. Wanneer je alle digitale bestanden afneemt ontvang je zo'n mooi album, met al jullie favoriete foto's van de newborn shoot erin, cadeau.

newborn shoot friesland
newborn shoot friesland

Wat kost een newborn shoot eigenlijk?

INvestering newborn shoot friesland

De kosten voor een newborn shoot zijn 325 euro. Dit is inclusief:
- Alle foto's digitaal (circa 50 foto's)
- Zorgvuldig nabewerkt

- Online galerij

- 20 cm linnen album met je favoriete foto's.
- Reiskosten binnen een straal van 40 km (8933EM)

Woon je niet in Friesland? Geen probleem, ik reis ook regelmatig naar Groningen voor een leuke newborn shoot. Voor extra reiskosten vraag ik 0,30 ct per km.

Plan een newborn shoot in

Heb je vragen of wil je weten of ik nog een plekje beschikbaar heb voor een newborn shoot?
Stuur me een berichtje!

 

heleen@imperfectmoments.nl of

heleenimperfect@gmail.com

Verzenden

Succesvol verzondenOeps er ging iets mis.

Newborn Fotograaf Friesland