gezin fotoshoot

fotoshoot heerenveen

Op zoek naar een fotograaf voor een leuke fotoshoot in Heerenveen of omgeving? Al meer dan 5 jaar fotografeer ik gezinnen, newborns en bruiloften. Als fotograaf ben ik werkzaam door heel Friesland. Mijn stijl kenmerkt zich vooral door het gebruik van mooie, heldere kleuren. Op deze pagina vind je meer informatie over een leuke fotoshoot met het gezin. Wil je graag een newborn fotoshoot?
Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

waar vind de fotoshoot in heerenveen plaats?

 

Met gezinnen ga ik altijd naar buiten voor een fotoshoot. Een mooie locatie in de buurt van Heerenveen is bijvoorbeeld de Overtuin in Oranjewoud. Wil je liever een locatie wat verder weg? Ook dat is geen probleem. Reiskosten voor locaties binnen Friesland zitten bij de prijs inbegrepen. Voor mijn stijl van fotografie is het het mooiste om een locatie te kiezen met wat beschutting.

 

wanneer moet ik een fotoshoot met het gezin boeken?

Ik houd van fotograferen in de natuur. Al die kleuren vind ik fantastisch! Het leukste is dan ook om de fotoshoot te boeken in de lente, zomer of de herfst. In de zomer kun je ook een fotoshoot in de avond boeken. Dan heb je zachter licht wat weer mooi is voor de foto's. Bij gezinnen is de zaterdag vaak een populaire dag. Verstandig is dus om op tijd contact op te nemen mocht je voorkeur voor naar een zaterdag uitgaan. Op zondag worden geen fotoshoots ingepland.

 

Wat kost het eigenlijk?

INvestering

De kosten voor een fotoshoot zijn 150 euro (2-6 personen). Dit is inclusief 5 digitale bestanden naar keuze. Na afloop ontvang je een online galerij van minimaal 30 foto's waaruit je kunt kiezen. Je hebt dan ook de mogelijkheid om extra digitale bestanden, fotoprints of bijvoorbeeld een mooi linnen mini album bij te bestellen.

 

Voor de fotoshoot heb ik diverse mooie locaties waaruit je kunt kiezen. Heb je zelf een suggestie? Laat het mij weten. Ben je met een hele familie? Afhankelijk van mijn agenda neem ik af en toe familieshoots aan tot max 16 personen. Hier hanteer ik wel andere prijzen voor.

KVK.NR. 59559616

Doe een snelle datumcheck!