gezin fotoshoot

fotoshoot gezin Leeuwarden

Wil je graag mooie foto's van je gezin? Dan leg ik dat graag voor jullie vast. Als fotograaf ben ik werkzaam in Leeuwarden en daarbuiten. Tijdens een gezinsfotoshoot maak ik foto's van jullie samen maar ook bijvoorbeeld van alleen de kinderen of vader met kind en moeder met kind. Zo heb je aan het einde van de fotoshoot een mooie gevarieerde galerij.

waar vind de fotoshoot plaats?

Een fotoshoot met het gezin vindt plaats op een mooie buitenlocatie naar keuze. Leuke locaties in de buurt van Leeuwarden zijn bijvoorbeeld het bos bij Landgoed Staniastate of het park Vijversburg in Tytsjerk. Wil je liever een locatie verder weg? Ook dat is geen probleem. Reiskosten voor locaties binnen Friesland zitten bij de prijs inbegrepen.

 

 

wanneer moet ik een fotoshoot met het gezin boeken?

Ik houd van fotograferen in de natuur. Al die kleuren vind ik fantastisch! Het leukste is dan ook om de fotoshoot te boeken in de lente, zomer of de herfst. In de zomer kun je ook een fotoshoot in de avond boeken. Dan heb je zachter licht wat weer mooi is voor de foto's. Bij gezinnen is de zaterdag vaak een populaire dag. Verstandig is dus om op tijd contact op te nemen mocht je voorkeur voor naar een zaterdag uitgaan. Op zondag worden geen fotoshoots ingepland.

 

Wat kost het eigenlijk?

INvestering

De kosten voor een fotoshoot zijn 150 euro (2-6 personen). Dit is inclusief 5 digitale bestanden naar keuze. Na afloop ontvang je een online galerij van minimaal 30 foto's waaruit je kunt kiezen. Je hebt dan ook de mogelijkheid om extra digitale bestanden, fotoprints of bijvoorbeeld een mooi linnen mini album bij te bestellen.

 

Voor de fotoshoot heb ik diverse mooie locaties waaruit je kunt kiezen. Heb je zelf een suggestie? Laat het mij weten. Ben je met een hele familie? Afhankelijk van mijn agenda neem ik af en toe familieshoots aan tot max 16 personen. Hier hanteer ik wel andere prijzen voor.

KVK.NR. 59559616

Doe een snelle datumcheck!