gezin fotoshoot

Gezinsfotoshoot friesland

Het klinkt cliché maar het is waar. Time flies! En waar je waarschijnlijk vaak met je mobieltje even een kiekje klikt heb je maar weinig mooie foto's waar je zelf of met zijn allen op staat. Zonde!

 

Ga gezellig met mij mee op pad. Op een mooie locatie in de natuur maak ik mooie, ontspannen foto's van jullie gezin waar je jaren later nog steeds met veel plezier naar kijkt.

Wat kost het eigenlijk?

INvestering

De kosten voor een fotoshoot zijn 150 euro (2-6 personen). Dit is inclusief 5 digitale bestanden naar keuze. Na afloop ontvang je een online galerij van minimaal 30 foto's waaruit je kunt kiezen. Je hebt dan ook de mogelijkheid om extra digitale bestanden, fotoprints of bijvoorbeeld een mooi linnen mini album bij te bestellen.

 

Voor de fotoshoot heb ik diverse mooie locaties waaruit je kunt kiezen. Heb je zelf een suggestie? Laat het mij weten. Ben je met een hele familie? Afhankelijk van mijn agenda neem ik af en toe familieshoots aan tot max 16 personen. Hier hanteer ik wel andere prijzen voor.

KVK.NR. 59559616

Doe een snelle datumcheck!